اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

پیش بینی باران و وزش باد شدید تا شنبه آینده در برخی مناطق کشور

سازمان هواشناسی با پیش بینی بارش باران، وزش باد شدید موقتی و رعدوبرق طی امروز تا شنبه هفته آینده از افزایش و بلافاصله کاهش دما در سواحل دریای خزر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 20
کد خبر: ۸۴۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز در برخی مناطق استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، شمال زنجان، کردستان و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در برخی مناطق استان‌های واقع در شمال غرب، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی بارش پیش بینی می‌شود.

 

بعدازظهر پنجشنبه در غرب سواحل دریای خزر و اردبیل بارش‌های پراکنده روی می‌دهد و روز جمعه در دامنه‌های دامنه‌های زاگرس واقع در غرب، جنوب غرب، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز، مناطقی از مرکز، شرق و استان‌ کرمان بارش پراکنده، وزش باد شدید موقتی و رعدوبرق پیش بینی شده است.

 

در این روز با نفوذ جریان‌های خنک به سواحل شمالی بارش و کاهش دما در استان‌های ساحلی دریای خزر و شمال شرق پیش بینی می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی امروز و فردا افزایش 6 تا 10 درجه‌ای دما همراه با وزش باد گرم جنوبی در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل روی می‌دهد و مجددا طی روزهای پنجشنبه و جمعه کاهش دما در این مناطق پیش بینی می‌شود.

 

شنبه هفته آینده در شمال شرق، شرق و برخی مناطق جنوب شرق بارش پراکنده همراه با وزش باد شدید موقتی و رعدوبرق پیش بینی شده است./ تسنیم

 

ارسال نظر